Boost Up

Image Slide 1
4х4 - ATV Авантура
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
previous arrow
next arrow

Тим Билдинг - ATV Авантура

Кој е подобар начин да се поврзете со Вашите соработници отколку во авантура 4×4 off road? Направете возбудлива турa со ATV низ прекрасните пејзажи на Македонија. За време на нашата тура, ќе можете да ги погледнете највозбудливите панорамски глетки, а истовремено да научите интересни факти за историјата и природата.

Резервирајте незаборавно тим
билдинг искуство