Boost Up

За Нас

Boost Up е компанија која нуди сеопфатни обуки. Нашата мисија е да ги поттикнеме поединците и тимовите да го реализираат својот целосен потенцијал преку висококвалитетно, инклузивно образование и развој на вештини.

Ние сме особено посветени на поддршката на лицата со попреченост, нудејќи приспособена обука коja ги задоволува нивните потреби и им помага да напредуваат во различни професии.

Во Boost Up, веруваме дека секој човек има потенцијал да се истакне, вклучувајќи ги и лицата со попреченост.  Нудиме сеопфатен опсег на услуги и обуки дизајнирани да задоволат различни потреби, од основен курс за канцелариски работник, јазични обуки, преведувачки услуги (англиски, германски, албански),  до понапредни обуки како што се Copywriting, AutoCAD, Аналитика на податоци со PowerBI, сметководство, и многу повеќе. 

Посебно сме посветени на обезбедување можности и вештини за побарувани занимања каде учесниците се среќаваат со исклучително искуство за учење, практични задачи, интерактивни активности и континуирано менторство.

Нашиот посветен тим е секогаш достапен да обезбеди поддршка и да одговори на какви било прашања, осигурувајќи дека нашите учесници ги постигнуваат своите лични и професионални цели.

студенти кои следат обука

Во Boost up , покрај понудата на обуки, се стремиме да обезбедиме и највисок квалитет на team building услуги и да ги надминеме очекувањата на нашите клиенти. Нашиот тим е посветен да обезбеди најдобро можно искуство во градење на тим – интензивни моменти, полни со авантури и емоции. Идеални за собирање и зајакнување на групниот дух и за зголемување на сечија самодоверба, тимски развој и соработка.