Boost Up

Image Slide 1
4х4 - Џип Сафари
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
previous arrow
next arrow

Тим Билдинг - Џип Сафари

Џип сафари турата ги нуди најдобрите авантури надвор од патот. Овде ќе најдете искусен тим подготвен да ги претстави убавините на Македонија, во однос на природата, традицијата и историјата.

Со нашата флота теренски возила ќе ја дизајнираме авантурата од Вашите соништа. Нашите џипови се автентични теренски автомобили опремени за терен и подготвени за максимално безбедно и удобно возење.

Дали Вашиот тим е подготвен да ужива во авантурите на теренски патувања 4×4 Tours?

Резервирајте незаборавно тим
билдинг искуство