Boost Up

Image Slide 1
Тим Билдинг со Уметничко Сликање
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
previous arrow
next arrow

Тим Билдинг - Уметничко сликање

Пријатна атмосфера создадена за поттикнување на креативноста на учесниците. Преку најразлични арт активности ќе се интензивира креативното размислување на тимот. Преку насоките добиени од професор по уметност Вашиот тим ќе биде во можност да го изработи Вашето ново лого, да оплемени некој јавен простор со мурал или едноставно да ужива и да ја развива својата креативност.

Резервирајте незаборавно тим
билдинг искуство