Boost Up

Image Slide 1
Кањонинг
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
Thumbnail 10
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
Thumbnail 10
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Тим Билдинг - Кањонинг

Авантура, забава и емоции. Кањонинг авантурата ќе ви понуди уникатни сензации во скриена оаза, тајните богатства на природата, кои ќе ве наградат со незаборавно искуство.

Длабоко вдишете и скокнете во водата. Нуркајте и пливајте спротивно на струјата. Ова е чиста возбуда.

Без сомнение, Кањонинг е еден од најзабавните и највозбудливите авантуристички спортови за компаниите\тимови. Тоа ви овозможува да доживеете уникатна авантура која никогаш нема да ја заборавите. Прошетка, качување, спуштање, нуркање, пливање и скокање.Бидете воодушевени од природните места на Мариово што го одземаат здивот. 

Резервирајте незаборавно тим
билдинг искуство