Boost Up

Image Slide 1
Картинг Трки
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
previous arrow
next arrow

Тим Билдинг - Картинг Трки

Брзина, Возбуда, Адреналин. Картинг трките се адреналинско искуство кој што ке го поттикне натпреварувачкиот дух на Вашиот тим.

Заборавете на сите незадоволства, несогласувања и караници со кои се соочувате во канцеларијата. Време е да ја ставите кацигата и да се подготвите за картинг трка. Без разлика дали сте шеф на компанијата или само практикант, овој пријателски натпревар ќе ги остави хиерархиите настрана. Почувствувајте го напливот на адреналин од трките со Вашите колеги како предизвик да поминете еден со друг на тркачката патека!

Резервирајте незаборавно тим
билдинг искуство