Boost Up

Image Slide 1
Кајак Авантура
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 8
Thumbnail 8
Thumbnail 8
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 8
Thumbnail 8
Thumbnail 8
previous arrow
next arrow

Тим Билдинг - Кајак Тури

Кога размислувате за градење тим, веројатно не очекувате дека ќе ви треба опрема како што се елеци за спасување и весла.
Кајак турата е перфектна тим билдинг активност на која што Вашиот тим ќе ја зајакне меѓусебната доверба ќе има адреналинско искуство и ќе излези од монотонијата на секојдневието.Уживајте со Вашиот тим во едно забавно, возбудливо и незаборавно искуство на кое Вашите вработени ќе САКААТ да присуствуваат.

Резервирајте незаборавно тим
билдинг искуство