Boost Up

Image Slide 1
Параглајдинг
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 4
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 4
previous arrow
next arrow

Тим Билдинг - Параглајдинг

Потребата да леташ е основна и доаѓа од природата на човекот да се ослободи од сите ограничувања. Одлуката да леташ бара да излезеш од својата комфор зона и да го прифатиш предизвикот да постигнеш нешто што си мислел дека е невозможно. При соочувањето со вакви предизвици и претворањето на ограничувањата во способности, учесниците учат многу сами за себе. Да леташ заедно со своите пријатели или колеги креира околина каде сите природно го делат својот страв и се бодрат меѓусебно за да го направат тоа на најдобар можен начин. Летањето те учи на комплетна одговорност за сопствените акции и одлуки. Проверките и процедурите кој сесоставен дел на летањето, не учат на дисциплина која е неопходна за безбедноста.Нов поглед за самиот себе.

Резервирајте незаборавно тим
билдинг искуство