Boost Up

Image Slide 1
Засадување на Дрвца
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
previous arrow
next arrow

Тим Билдинг - Засадување на дрвца

Тимската активност за засадување дрвца  е одлична метафора за многу тимски активности. 

Семето може да претставува можности, раст, промени и развој. Наместо само да зборувате за метафората, зошто да не дозволите Вашиот тим да доживее садење  на вистински семиња. Ќе им обезбедите сетилно искуство што ќе создаде силна меморија и ќе ја зајакне клучната тема што сакате да ја пренесете.

Резервирајте незаборавно тим
билдинг искуство