Boost Up

Image Slide 1
Тури на Брод
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
previous arrow
next arrow

Тим Билдинг - Тури со брод

Изберете некоја од нашите тури со брод и овозможете му на вашиот тим уникатно уживање во природните убавини на Охридското езеро или егзотичниот кањон Матка. Нашата флота располага со пловила со најразлична големина и намена со кои можеме да ви овозможиме доза на адреналин при едрење возбудлива пловидба со брзи чамци и катамарани или едноставно релаксирана дегустација на коктели со поглед кон пејсажите на зајдисонцето во преубавиот Охрид.

Резервирајте незаборавно тим
билдинг искуство