Boost Up

Image Slide 1
Стрелаштво
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
previous arrow
next arrow
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
previous arrow
next arrow

Тим Билдинг - Стрелаштво

 Уживајте во адреналинот што го промовира натпреварувачкиот дух на стрелаштвото. Ваквата необична активност ќе биде многу интензивно искуство за сите учесници.
Стреланата е подготвена за групи без искуство со оружје досега, и за оние кои би сакале да ги подобрат своите вештини и да испробуваат нови работи.
Нема потреба да поседувате дозвола за огнено оружје за пукање.

Резервирајте незаборавно тим
билдинг искуство