Boost Up

Image Slide 1
SUP Даски
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
previous arrow
next arrow

Тим Билдинг - SUP Даски

Stand Up Paddleboarding, попозната како SUP, е забавна и мирна активност која е идеална за тимови кои бараат нови авантури и сакаат да стекнат нова вештина.

Стоејќи на таблата и лизгајќи се низ недопрените бранови, ќе уживате во незаменлива перспектива на највозбудливите локации.

Резервирајте незаборавно тим
билдинг искуство