Boost Up

Image Slide 1
Винарии
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
previous arrow
next arrow

Посета на Винарии и Дегустација на Вино

Без разлика дали знаете многу за виното или ништо, оваа забавна практична активност нуди по нешто за секого.
Овој вкусен настан за градење тимови поттикнува креативност, соработка, експериментирање и пријателска конкуренција на сосема нов начин, oткако Вашата група ќе ужива во дегустации на црвено и бело вино.

Резервирајте незаборавно тим
билдинг искуство