Boost Up

Како до поголема продажба во 2023 година?
Датум: 03.12.2022 година
09:00 часот

Јавен Адвертајзинг и Boostup.mk – Team Building & Education во соработка со Михаил Китановски ја организираат целодневната обука на тема:

„Управување со продажен процес, продажни вештини, и пристап кон лидерство во ситуација
Научете како да ја зголемите  продажбата во 2023 година и да се изборите во вашите конкуренти преку соодветни продажни техники и стратегии.

Локација: Во просториите на Јавен Адвертајзинг во Битола.

Управување со продажен процес, продажни вештини,
и пристап кон лидерство во ситуација

60
  • Научете како да ја зголемите  продажбата во 2023 година
    и да се изборите во вашите конкуренти преку соодветни продажни техники и стратегии.

Пријавете се:
Како до поголема продажба во 2023 година?

Пријава