Boost Up

Image Slide 1
Планинарење
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
previous arrow
next arrow

Тим Билдинг - Планинарење

Една од најдобрите тим билдинг активности е планинарењето. Вие и Вашиот тим можете да пешачите по патеката, да го видите дивиот свет и да развиете поблиски односи додека се восхитувате на пејзажот. Едноставно изберете една од нашите тури, понесете малку вода, крема за сончање и неколку закуски и ќе тргнеме во возбуда со вашиот тим.

Резервирајте незаборавно тим
билдинг искуство