Дводневна обука за комуникациско- презентациски вештини 26.10.2022 | 27.10.2022

Како до поголема продажба во 2023 година?Датум: 03.12.2022 година 09:00 часот Јавен Адвертајзинг и Boostup.mk – Team Building & Education во соработка со Михаил Китановски ја организираат целодневната обука на тема: „Управување со продажен процес, продажни вештини, и пристап кон лидерство во ситуација“Научете како да ја зголемите  продажбата во 2023 година и да се изборите …

Дводневна обука за комуникациско- презентациски вештини 26.10.2022 | 27.10.2022 Read More »